Monday, March 7

.belog paling best dari kawan saya yang saya sayang. part two.

*beliau memang cantik, sebab tu saya suka amek gambo beliau*

Buat kamu yang berada di sana.
Terima kasih, saya di sini memang selalu ja susah hati. Selalu ja pkir masalah orang lain. Emm. Betul kan. Saya perlu berubah, berubah ntok suma. Bahagia bila kamu sentiasa di sisi saya. Betul. Saya sangat bahagia. Memang kamu pemberi inspirasi ntok saya. Kamu tabah, kamu suka apa yang kamu buat dan sangat passionate. Saya suka bila kita selalu ja kena punishment bersama, saya suka bila kita berlari kamu ada bersama, saya suka sebab bila dengar ja kamu bersemangat, terus saya bersemangat. Kamu kawan saya.pemberi semangat walaupun kamu dikala kesusahan. Tetap kamu suka saja layan saya yang cenggini.
Dia memang special. Saat saya susah hati tengah-tengah malam pon, dia sedia membawak moto KRISS PDF **** (dengan gagahnya dia, membonceng aku yang berat cm badak nih) pergh.. kamu memang sangat setia. dan saya harap, dapat buat benda yang sama untuk kamu. Huhuk. Kamu memang special. Encik kekasih kamu kalu tak jaga kamu leklok memang nak kena la. Sebab dia akan kena FLYING KICK, SIDE KICK, BACK KICK, FRONT KICK, DOWN KICK AND SEGALA JENIS KICK LA.. (tu pon kalu ada yang wujud la ) kamu special. Sangat. Sangat...Siyesly. Tak perlu nak tipu. Kerana kamu pemberi inspirasi, pemberi semangat buat saya. Kamu buat saya tak lupa tentang kelebihan diri saya yang saya tak pernah nampak. Waah.

Kamu sangat hebat. Saya sayang kamu. Kamu buat saya senang. Buat semua orang senang. Memang, kamu gila pada pandangan guwa.. hakhak.. tapi KEGILAAN kamu buat saya bangga kerana kamu kawan saya. *kening kening* (ayat dia yang tak bole blah).
Kekurangan ini, insyALLAH. Saya cuba oke. Saya cuba untuk tidak berfikir tentang benda yang tak berpekdah tuh. Okies! Trimas. Trimas. Kamu sudah buat saya bahagia. Bahagia kerana kamu sentiasa ada. Tak dapat nak bayang kalu kamu tiada. So, bahu saya pon sentiasa ada untuk kamu. Kamu memang kesayangan saya nombor satu!

Nota kicik untuk misstin: kamu memang special. Dan saya sentiasa ada untuk kamu. (cam slogan en polis laks) hakhak. Sayang kamu 8423 juta kali. Dan kamu salah satu dalam list 8423 perkara yang saya perlu pikir. Malam ni hujan, sayu je dalam hati nih. Sayu dan sedih. Tapi saya tahu, saya tak sendiri. Kerana saya ada kamu. *kening kening* (pinjam dari beliau ag) 

0331am.
08032011
di saat ini aku bahagia. terima kasih untuk dia.